Több funkciós ápolószerek lágy kontaktlencsékhez:

EYEYE All in One

Lágy kontaktlencsék ápolásához, a legérzékenyebb szemek számára kifejlesztve. A lencsék fertőtlenítése, tisztítása és nedvesítése egyetlen lépésben történik. Ráadásul a lencsék viselése során a B5 provitamin hatékony védelmet és gondoskodást biztosít a szem számára. Ennek köszönhetően a lágy kontaktlencsék mindennapos viselése és ápolása egyszerűvé és élvezetessé válik, a szem egészsége és higiéniája maradéktalanul megőrződik, miközben a lencsék hosszú időn át, kényelmes módon viselhetők. Szilikon-hidrogél lencsékhez is használható.

Kiszerelés: 100 ml és 360 ml

EYEYE I-MAXX All in One

Az oldatot kifejezetten a legújabb generációs kontaktlencse-anyagokkal történő használatra fejlesztették ki. A kontaktlencse viselőjének maximális kényelme érdekében ez az oldat három (hialuronát, karnozin, B5 provitamin) a természetben előforduló anyag egyedülálló kombinációját tartalmazza, ezáltal védi és karbantartja a szem egészségét, hozzájárul az olyan problémák enyhítéséhez, mint például a szemszárazság-érzet, kivörösödött szem vagy szemirritáció, a szemnyálkahártya természetes állapotának fenntartásához. Tökéletesen alkalmas a szilikon-hidrogél alapanyagú kontaktlencsékkel történő használathoz.

Kiszerelés: 100 ml és 360 ml

 

EYEYE 3-N-Zym

Többféle enzimet tartalmazó tabletták valamennyi kontaktlencse típushoz. 3 enzimen alapuló összetétel: amiláz, lipáz és tripáz. Eltávolítja a fehérje-, lipid és mucin lerakódásokat. A 3-N-Zym tabletták az alábbi oldatokkal kombinálva is használhatók: All in One, Peroxid folyadékok, Sóoldatok.

Kiszerelés: 10 tablettát tartalmazó doboz.

 

Kemény és félkemény kontaktlencsékhez: 

EYEYE B5 Active All in one

Az első teljeskörű kontaktlencse és szemápoló rendszer, amely valamennyi gázáteresztő és kemény kontaktlencséhez használható. Alkalmas tisztításra, a fehérje lerakodás eltávolítására, átöblítésre, fertőtlenítésre, tárolásra, behelyezésre, nedvesítésre és a szem ápolására is. B5 provitamin tartalmának köszönhetően ápolja és védi a szemet, továbbá segíti a szaruhártya önregeneráló képességét a kontaktlencse viselés során, és nedvesen tartja a lencséket.

Kiszerelés: 200 ml

A szemszárazság kezelésére:

Napjainkban a szemszárazság az egyik leggyakoribb szemészeti panasz. A környezeti hatások, egyes betegségek és a kontaktlencse-viselés hosszútávon szemszárazsághoz vezethetnek. A szemszárazság előfordulása a kor előrehaladtával nagy mértékben nő. A szemszárazság tünetei nedvesítő és tápláló szemcseppekkel hatékonyan orvosolható.

 


EYEYE Hydraclair szemcsepp
 

 

Ápoló és nedvesítő szemcsepp B5 provitaminnal kontaktlencse viselők és nem viselők részére egyaránt használható. Egyedi B5 provitamin formulájának köszönhetően ápolja és védi a szemet a kiszáradástól, viszketéstől, elfáradástól. A pro-vitamin B5 segíti a szaruhártya-sejtek önregeneráló funkcióját. Bármilyen kontaktlencsével használható. A 0,35ml ampullás kiszerelés nem tartalmaz tartósítószert.

Kiszerelés: 15 ml